Den anden dag skulle jeg hjælpe med at oprette nogle varer på seuf.dk. Der var tale om en hel del telte og leverandøren havde åbenbart været lidt magelig ;-). I hvert fald havde de bare afleveret en bunke billeder af teltene slået op på en græsplæne.
Man kunne selvfølgelig have valgt den lette løsning og lagt varerne ind med græsplæne-billederne, men helt ærligt, så ville det have set rigtig grimt ud. Her er billedet fra leverandøren.

Teltet før fritlægning

Andre løsninger blev overvejet. Jeg kunne selvfølgelig bare selv begynde at fritlægge billederne, det ville bare have taget virkelig lang tid. Valget faldt derfor på uclip.dk, der fritlægger billeder for kun 28 kr. Man uploader bare billederne og modtager dem inden for 24 timer. Der gik ca. 5 timer fra jeg uploadede de 6 billeder, til jeg modtog dem. Her kan du se hvordan resultatet blev:
Sapri 1 fritlagt

Og her ses du den færdige vare online på shoppen. Det kunne sikkert godt have været gjort pænere, hvis billedet var blevet taget i et studie, men jeg vil vædde med at den ekstra investering ikke ville tjene sig hjem. Jeg kunne også godt selv have fritlagt det, jeg ville bare have brugt så meget tid på det, at ikke ville kunne gøres for 28 kr.

Jeg synes det er et meget godt eksempel på at “gør det selv” ikke altid kan betale sig.