Nettet er fyldt med blogs omkring markedsføring, især SEO-folkene er meget ivrige bloggere. Der er dog meget få danske blogs omkring nethandel. Jeg synes det kunne være interessant at prøve at samle dem et enkelt sted. Dette er altså ikke et sted at få listet din blog hvis du primært blogger om SEO, Social media eller affiliate marketing.

Liste over danske blogs om nethandel:

Afdeling 18 er Søren Sprogøs blog. På afdeling 18 er der rigtig mange grundige og gode artikler om nethandel, webanalyse og adwords.


Customerwise blogger om e-handel med særligt fokus på Magento.


Jans blog beskriver Jan selv som en blog om alt imellem himmel og jord. Fakta er dog at mange af indlæggene handler om e-handels relaterede emner.  


Tim Liljendahl der sælger hobbyting og er systemudvikler har også en blog. De fleste indlæg handler om nethandel i en eller anden form.


V4D5 er Morten Vadskærs blog. Morten er mester i konverteringsoptimering og på hans blog er rigtig mange gode råd om e-handel og split-tests.


Webshopejeren er skrevet af Mogens Møller fra Last touch. Der er gode indlæg om test og mersalg.


Hvis din blog mangler på listen eller du kender en der gør, så tøv ikke med at skrive en kommentar. Jo længere og mere komplet listen er – jo bedre bliver den.