Jeg har egentlig altid opfattet mig selv som rimelig skruppelløs, ikke i det virkelige liv, hvor jeg (synes jeg selv) er et rimelig sympatisk menneske, men når det gælder online markedsføring. Kampen om trafik og topplaceringerne i søgeresultaterne er en lille krig der bliver udkæmpet – og her gælder alle kneb, bare man holder sig inden for lovens grænser.


Her i den senere tid, har jeg gjort mig en smule i køb af domæner. Det skal jeg nok komme ind på, på et senere tidspunkt, i et andet blogindlæg.

For lidt tid siden, så jeg at et domæne for en velgørende organisation var udløbet. Domænet var et generisk domænenavn, og ville derfor kunne bruges til meget andet. Domænet havde også mange link fra store sider, og selvom links fra udløbne domæner ikke har direkte SEO-værdi, ville disse links stadig kunne skabe en rimelig mængde trafik.


Alt i alt ville købet af domænet have været et godt køb, men jeg købte det ikke. Hvorfor? Jeg har gået og tænkt over det. Hvad var det mon der gjorde at jeg ikke købte det. Min konklusion er, at det nok var lige netop dér min grænse gik.


Hvor går din grænse?