Så har jeg fået læst AdWords-LEX af Thomas Rosenstand og her følger en lille anmeldelse af bogen. AdWords-lex er en såkaldt e-bog, altså en bog du køber online og får leveret som PDF via email.

Jeg var inden jeg startede med bogen ingen haj til AdWords, jeg har da redigeret lidt i annoncer og der stopper min erfaring også.

Jeg regner med at skulle bruge en hel del AdWords til et snarligt projekt. Derfor var det en glædelig nyhed at se at en af Danmarks bedste søgemaskineoptimerings eksperter, Thomas Rosenstand, havde udgivet en ny e-bog om Adwords.

Bogen er skrevet på jysk. Ikke fordi den er skrevet med jysk dialekt, men fordi Thomas sprog er nede på jorden og alle de smarte markedsførings floskler og klicheer er udeladt. Til gengæld får du indhold, indhold og atter indhold. Bogen er simpelthen fyldt med gode tips og tricks om hvordan du optimerer dine AdWords. Rosenstand har blandt andet et helt afsnit hvor han forklarer hvordan man målrette sine AdWords mod de forskellige landsdele i Danmark. Meget lækkert og brugbart.

Samtidig er mange af afsnittende suppleret med en video hvor Thomas viser hvordan man gør, samtidig med at han forklarer. Videoerne er i god kvalitet og Thomas Rosenstand har en meget behagelig speakerstemme. Hvis han ikke var blevet markedsførings mand, var han nok endt som speaker på TV ;-). Kvaliteten af videoerne kan godt blive lidt dårlig når der er bevægelse på skærmen, men dette er helt ovre i småtingsafdelingen.

Selvom bogen har et højt tempo og du hurtigt lærer nyt, bliver man aldrig tabt og Thomas er så flink at samle op midt i bogen.

I bedste Frank Hellerup Madsen-stil, vil jeg også spørge mig selv hvad jeg har fået ud af bogen.

1. Jeg har ved hjælp af bogen fået en grundlæggende og samtidig mere avanceret AdWords-viden.

2. Jeg har fået et rigtig godt opslagsværk med gode skærmvideoer.

3. Jeg frygter ikke længere AdWords. (vigtigt) 🙂

Konklusionen må være at alle der overvejer eller bruger penge på adwords, og ikke i forvejen er eksperter, bør læse Adwords-lex. Når det eneste negative jeg kan sige om produktet, er at der kan være en minimal smule kvalitetsudfald i forbindelse med bevægelse på skærmen i videoerne, så er det altså et knald godt produkt! 993,75 kr. for en bog er selvfølgelig mange penge, men hvis du kan spare dette beløb i dit AdWords-budget, er det så ikke et godt køb? Det synes jeg. AdWords-LEX vil jeg helt sikkert bruge meget mere fremover.

Ps. Bruger du windows kan jeg anbefale PDF-Xchange, som er en ret god PDF-læser.