Hvad laver Paris Hilton, James Bond, en mankini og en Haglöfs rygsæk i samme blogindlæg? Og så et der omhandler de onde kræfter i Danmark, der utrolig gerne vil forbyde burkaen? Læs videre og du vil forstå.

Første argument fra burka haderne er at det er kvindeundertrykkende. Dette kan vi hurtigt blive enige om, men der er jo egentlig utrolig mange ting der er undertrykker folk på grund af vores kultur. Når vi efter vestlig standard går til finere arrangementer er kotume at kvinderne bærer kjoler. Er dette ikke også utroligt kvindenedgørende, hvis ikke endnu mere end burkaen. I burkaen har kvinderne i det mindste mulighed for at have en hvis fortrolighed, samtidig med at man kan have varmt tøj inde under. I en festlig kjole er dette utrolig svært og kjoler har helt sikkert givet mange kvinder en forkølelse. Det samme gælder for os mænd til bryllupper. Til bryllupper er der en udskreven regel om at mændene ikke må tage jakken af før brudgommen gør det. Forestil dig du sidder og spiser, har det varmt, sveder, ulden begynder at kradse, måske er du så godt som dehydreret. Du må stadig ikke tage din jakke af.

skal kjoler forbydes skal burka forbydes
Skal dette forbydes?

Andet argument er at det er utrolig svært at kommunikere med folk der bærer burka. Jeg ved ikke hvor meget lyddæmpning burkaen giver, men jeg regner med at det ikke er mere end at normal snak sagtens kan lade sig gøre. Hvis Peter Skaarup mener at det er fordi at folk med burka ser ”underlige” ud og at han derfor ikke kan tage dem seriøst, skal jeg ikke kunne sige. Er dette tilfældet, findes der også en hel del andre antræk der har samme virkning.

man i sjovt badetoej
Bør dette forbydes? Det er jo svært at kommunikere med en person i denne beklædning

Tredje argument er at det er svært for politi og andre myndigheder at vide om kvinderne under burkaen bærer rundt på bomber. Ikke at vi har set et eneste terrorangreb i Danmark, men ifølge Peter Skaarup forebygges terror bedst ved at nedgøre andres religioner og forbinde dem med terror. Han har åbenbart en idé om at burkaer er særligt velegnede til at bære rundt på bomber.

rygsæk som måske skal forbydes
Skal denne forbydes? En Haglöfs Oxo kan indeholde mange kilo bomber

Konklusion: Vi bør forbyde dresscodes, underlige antræk og måder hvorpå man kan transportere ting tæt på kroppen… Eller?

Af Mathias Bak