De spændende aktiviteter på Facebook er virkelig stødt dalende blandt mine ”venner”. Alt det med at finde folk man ikke helt kendte og resten af det nye og spændende er slut. Det er egentlig bare de samme 10% der sidder tilbage og skriver om hvor mange tømmermænd de har, hvordan vejret er eller om noget helt tredje uinteressant.

For hver gang der er 100 ligegyldige statusopdateringer kommer der måske én spændende opdatering, det er synd, for Facebook har eller havde virkelig et stort potentiale. Det kunne have været et sted med spændende debat, men i stedet er det desværre blevet et sted hvor folk skriver om deres navlepilleri eller tager irriterende quizzer. Facebook og lignende sites er jo egentlig demokratiets bedste ven anno 2009. Folk fra hele verden kan komme med deres mening, det eneste de behøver, er en internetforbindelse. Desværre er det endt som et medie hvor vi bare sidder og skriver med naboen.

Dette er på ingen måde et surt og vredt blogindlæg, tværtimod. Det er nok mere en konstatering af at jeg ikke længere ønsker at bruge tiden på Facebook, jeg vil i stedet prøve lykken på Twitter. På Twitter bestemmer jeg selv hvem jeg vil følge, folk kan godt følge mig hvis de har lyst, men jeg behøver ikke følge dem samtidig, ligesom på Facebook. På Twitter kan jeg følge de folk jeg finder spændende, de folk der skriver noget interessant og dem der kan lære mig noget.

Vi twittes ved 😀